Suomen Rakennuskone Oy

Suomen Rakennuskone Oy on yksi maamme johtavista maanrakennus- ja kaivoskoneiden maahantuojista. Päätuotteitamme ovat Komatsu-kaivukoneet sekä tela- että pyöräalustaisina, pyöräkuormaajat, dumpperit, louheensiirtoautot ja puskukoneet.

Suomen Rakennuskone Oy on täyden palvelun toimittaja, jonka tuotevalikoimasta löytyy oikea laite jokaiseen maanrakennuksen ja materiaalinsiirron käyttökohteeseen. Tarjoamme maankattavat huolto-, varaosa- ja koulutuspalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen.

Suomen Rakennuskone Oy:n pääkonttori ja keskuskorjaamo sijaitsee koko maata ajatellen hyvien yhteyksien päässä Pirkkalassa, Tampereen kupeessa. Pirkkalasta käsin palvelemme eri toten Tampereen ja koko Pirkanmaan alueen asiakkaita, mutta myös koko Suomea. Myynnin, huollon, varaosat ja urakkakohtaiset lisävarusteet löydät myös pääkaupunkiseutua palvelevasta Espoon toimipisteestä. Paikallisen tuen takaa koko Suomen kattava yhteistyökumppanien verkosto, olipa kyse uuden koneen toimituksesta, varaosista tai huolloista.

Lataa esitteemme ja lue lisää:

 

Sovellamme uusien tuotteiden ja varaosien myynnissä Teknisen Kaupan yleisiä takuuehtoja 2005 sekä myyntiehtoja 2010.
Tältä sivulta voit ladata Teknisen kaupan dokumentteja PDF-formaatissa.

Teknisen kaupan jäsentunnus